Forum Sojuszu X-Team Gemini

Centrum Dowodzenia Sojuszem

#1 2010-11-25 20:56:33

Podanie

Gość

Podanie

Witam panów.

Niedługo kakuje do Top 800. Nie jest to moze rewelacja, ale na tym Uni gre zacząłem w tym roku akademicki. Wczesniej juz pare lat temu przed maturą to chyba 2004-2006, grałem na Uni 4, potem jeszcze po maturze próbowałem na Uni 11. Uprzedzam Pytanie o to dlaczego przestałem grać. Na Uni 4 z prostych przyczyn, miałem mature do napisania, więc nie mogłem sypiać po 2-3 godziny, potem w dzien odsypiac, no nie dałoby rady. Poza tym były to jeszcze piekne czasy Bugów i na rzecz jednego z nich nagle zginęła mi cała flota co przesądziło o zawieszeniu ogameowej kariery. Na UNI 11 zacząłem grać po maturze w sumie troche w wakacje, ale poszedłem na studia a I rok medycyny nie jest łatwy więc musiałem sobie odpuscic. Na obu Uniwersach grałem w sojuszu PUNISHER pod nickiem GUMINHO tak jak i teraz, niestety w ST nie zdarzyłem sie zapisac, nad czym mocno ubolewam, jednak obsluga ksiezyca nie jest mi obca, bo miałem taki na Uni 4. Dlaczego wróciłem do ogame? 4 rok troche wiecej czasu, Wi-fi na uczelni, to mozna i z telefonu sie pozabawiać. Teraz znów mam sojusz PUNISHER znów jestem założycielem, a chciałbym być w koncu pionkiem w sojuszu isc w góre w rangach, a nie ciagle byc załozycielem, i pierwszym w swoim sojuszu którego kazdy prosi o pomoc. Do zaoferowania mam 6 planet, dobrze rozwinietych, flote do zabawy szykuje na swita Bozego Narodzenia, bo narazie to troche lm-ow i DT i pare sond, ale to dlatego że toche inwestuje w technike i eko. Jednak swieta to taki piekny okres na który musze miec juz flote, bo wiele osób lubi sobie wypić, pojesc przy stole i jest to doskonała okazja do złomu. No ale nic to tak po krótce, napiszcie co myślicie, jakie sa szanse ewentualnie oczekiwania w stosunku do mnie?

#2 2010-11-25 21:23:23

cmo

Admirał

3339458
Punktów :   

Re: Podanie

jak dlugo nie grasz i juz jestes w top 800 to szybko dojdziesz na tym uni do top 500 w tedy zapraszamy;) zloz podanie na pewnozostanie przyjete:)

http://img828.imageshack.us/img828/1747/podpisv.jpg

#3 2010-11-25 21:32:51

ok

Gość

Re: Podanie

Ok. Mysle ze jeszcze troszke z tym zejdzie pewnie jakos dopiero kolo nowego roku, bo teraz coraz wolniej miejsca idą w góre.

Stopka forum

RSS